Matdesign

Matdesign
Het bedrukken van bierviltjes is dé specialisatie van Matdesign. Het bedrijf, in 2001 opgericht, legt zich helemaal toe op de productie en verkoop van bierviltjes en bedrukte servetten. Door hun ervaring en expertise zijn klanten verzekerd van een snelle levering, een professioneel ontwerp én altijd lage prijzen. Het kleine team van enthousiaste mensen helpen snel én professioneel!

Een bedrijfslogo of bedrijfsnaam op bierviltjes is de ideale reclame voor een onderneming.
Een boeiende afbeelding met een subtiele naamsvermelding of meerdere afbeeldingen maakt een waar studieobject voor bezoek. Al gauw komt hierdoor het gesprek op uw bedrijf. Bierviltjes reclame werkt doordat de boodschap duidelijk overkomt. Een ultieme 1 op 1 mond tot mond reclame! Of iets te vieren? Leuk voor: feesten, trouwpartij, jubileum en evenementen. Bierviltjes met uw persoonlijke foto, tekst of eigen afbeelding en met gratis ontwerpservice.

Duurzaamheid en inclusie bij Matdesign

Matdesign bevindt zich aan de Energieweg in Elst. Een hypermodern en ergonomisch ingericht pand. De bijbehorende stoelen bestaan uit fietsen, een zitbal en ergonomische bureaustoelen. De zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat het gebouw meer stroom produceert dan gebruikt en isolatie gecombineerd met een op bierviltjes (drukproeven en overschot) gestookte vloerverwarming zorgt voor het interne klimaat. Buiten kunnen elektrische auto’s opgeladen worden aan elektrische laadpalen. Ze hebben werkervaringsplaatsen, stageplekken, hebben statushouders in dienst en werken sinds kort samen met DROOM! Partners om werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de bieden.

Kijk hieronder een filmpje over de werkzaamheden bij Matdesign.