Waarom?

Waarom?

De doorstroming van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar het bedrijfsleven blijft achter. Terwijl dit een van de belangrijkste doelstellingen van de Participatiewet en Wmo is. Meedoen in een regulier bedrijf met ondersteuning op maat is volgens DROOM! de sleutel tot succesvolle arbeidsparticipatie.

Om de doorstroom te stimuleren en ondernemers te ontzorgen hebben wij het DROOM!Partners-model ontwikkeld. Hiermee bieden we een werkplek in een regulier partnerbedrijf aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We durven te stellen dat de opbrengst hiervan niet in geld is uit te drukken.

Werk is de ultieme vorm van meedoen in de maatschappij. Werk verschaft identiteit, laat je voelen dat je nuttig bezig bent. Werk levert status op, respect en waardering. Werk creëert verbondenheid met anderen. Geeft het gevoel bij te dragen aan een groter geheel. Werk laat je groeien, en doet je het beste uit jezelf halen.

Het mooie is dat dit niet alleen geldt voor de medewerker. We zien het eveneens terug bij onze DROOM!Partners. Zij ervaren dat sociaal ondernemerschap ook het beste uit húnzelf haalt.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat leest u hier.