Radboudumc

Het Radboudumc

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum. Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Wij zetten als Radboudumc een duidelijke stip op de horizon. We willen vooroplopen in de vorming van een duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. We willen dan ook het meest persoonsgerichte en innovatieve universitair medisch centrum zijn en ons zo onderscheiden en herkend worden. Wij willen tot de absolute top behoren, nationaal en internationaal. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs, elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, we willen een significant impact on healthcare hebben: samen met én voor de patiënt onderscheidend zijn.

In het Radboudumc krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s werk je aan de ontwikkeling van innovatieve gezondheidszorg. Je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Inclusie

We geloven dat we met een divers personeelsbestand, waaronder ook collega’s die net wat meer ondersteuning nodig hebben, betere zorg, onderwijs, onderzoek en ondersteuning leveren. Wij streven voor iedereen naar een passende functie op een plaats waar zij hun talenten kunnen inzetten. Onder andere door het bieden van participatiebanen. Het Radboudumc wil een inclusieve werkgever zijn. Als grootste werkgever in de regio kunnen we hier echt het verschil maken én het past bij wie we zijn en waar we voor staan.